Leeswijzer – Hoe werkt de site?

Ik wil graag mijn diploma behalen en daarom leg ik uit hoe mijn site precies werkt. Onder het kopje herkansing vindt u mijn artikel over de VAR met daaronder de verantwoording. Mijn reflectieproduct vindt u hier. In de afgelopen maanden heb ik onderzoek gedaan of clubmedia een concurrent is voor de onafhankelijke voetbaljournalistiek.
Naast het reflectieproduct, heb ik ook een aantal andere producties ingeleverd. In de menubalk links op het scherm ziet u vier onderdelen
Reflectieproduct
PSV (Artikelen geschreven voor PSV)
BN DeStem (Artikelen geschreven voor BN DeStem)
Kirgistan (Documentaire & Magazine)
Onder iedere kop in de menubalk vindt u de producties met onderstaand de verantwoordingen. Op deze manier kunt u zien welke competenties er worden aangetoond met het desbetreffende product.

Reflecteren?
Ja zeker. Ik zie mezelf in de toekomst als freelancejournalist of als (social media) redacteur. Ik kom het beste tot mijn recht als ik mag schrijven of mag werken aan social mediacampagnes over voetbal of muziek. Ik heb er geen moeite mee om kritisch naar mezelf te kijken. Ook vind ik het fijn als anderen kritisch naar mij zijn. Op die manier kan ik mezelf altijd verbeteren. Hieronder leest u drie punten waarin ik mezelf als journalist presenteer.

Gedrevenheid
Mijn vrienden en mijn vriendin omschrijven mij als een enorm gedreven persoon. Als ik iets wil dat moet het mij ook lukken. Ik heb extra stages gedaan, een buitenlandse minor alles om na mijn studie goed terecht te komen bij grote aansprekende bedrijven. Ik neem niet genoeg met minder. Soms sla ik door mijn gedrevenheid wel eens door, omdat ik echt niet tegen mijn verlies kan. Ik wijk niet graag van mijn doel af en ik merk dat deze mentaliteit mij ver heeft gebracht.

Veelzijdigheid
Ook durf ik te zeggen dat ik niet alleen als schrijvend journalist te werk kan gaan. Ik heb ook voor nieuwe dingen en speel meteen in op nieuwe journalistieke ontwikkeling omtrent social media. Het is voor mij ook een uitdaging om met verschillende programma’s te werken als Photoshop en In-Design. De journalisten van nu moeten veelzijdig zijn.

Sociaal
Mijn vrienden omschrijven mij als een erg sociale jongen. Ik spreek graag met mensen en ik vind het erg leuk 0m nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast komen vrienden of bekenden altijd naar mij toe als ze in moeilijke situaties zitten. Ik probeer altijd iedereen te helpen op een eerlijke en directe manier. Mensen weten vaak wat ze aan mij hebben.

Nu hebben jullie mij wat beter leren kennen. Ik wens jullie veel leesplezier!